Mam 188 cm wzrostu z jaka wage musiałbym osiagnać zeby wyjść na debiuty kulturystyczne i niewstydzić sie swojej sylwetki?
...
Napisał(a)
Witam
Mam 188 cm wzrostu z jaka wage musiałbym osiagnać zeby wyjść na debiuty kulturystyczne i niewstydzić sie swojej sylwetki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Myślę, że przy twoim wzroście, aby mieć dobrą sylwetke trzeba ważyć minimum 95Kg (waga startowa). Aczkolwiek na pewno zależy to od rangi zawodów. A tak powza tym to na zawodach się nie znam :D tylko tak oceniam pi razy drzwi.
...
Napisał(a)
w kulturystyce klasycznej wzrost odjąć 100 + 6kg masz limit ktorego nie mozesz przekroczyc.
a w kulturystyce musialbys wazyc conajmniej ponad stówę i miec niski poziom tluszczu.
a w kulturystyce musialbys wazyc conajmniej ponad stówę i miec niski poziom tluszczu.
...
Napisał(a)
ja myśle ze te 105+ musisz miec. Tylko prosze jak masz zamiar startowac, nie wygladaj jak 50% osó, ktore startują, bo to jest tylko pośmiewisko.
Semper Fidelis.
Wielka Polska na wieki!
...
Napisał(a)
Gruby luzik jakbym miał wyjść w takiej formie na scene jkak niktórzy to wolałbym wogole!!!
Polecane artykuły