SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki badań cholesterol

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1013

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1196 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 46200
Odebrałem badania i ku moje zdziwieni cholesterol mam za niski:

Cholesterol całkowity 118 norma 120-200
hdl 33 norma od 50
ldl 68 norma < 120
triglicerydy 87 norma 35-150
wątroba

ast 40 norma 5-34 troche podniesione pewnie od duzej ilosci bialka i niedawno skonczylem wino

alt 49 norma 10-40 tu tak samo jak wyzej

Jak liczylem stosunek hdl do triglicerydow wychodzi oki jak to interpretowac?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1196 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 46200
suplementacj:
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 19495 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 112645
Jest OK. HDL za niski trochę, ale po winie można sie tego spodziewać. Jedz dużo zdrowych tłuszczy.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1196 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 46200
suplementacja:
omega3
witaminy
saw palmetto
aspiryta
wyciag z ostu ryzowego
koenztym q10
zma
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prop a DHT

Następny temat

Jak zejść z omki z małymi spadkami ?

Wheya