...
Napisał(a)
Chlopaki piszecie co mozna powiedziec starej, bo znalazla mi strzykawy i ampulki z iglami dzis. Tera ona spi ale jak sie obudzi to prze***ane...... jakie pomysly?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Powiedz ze Twoj kolega ktoory koksuje ma niedlugo imieninki i kupiles mu prezent! 

...
Napisał(a)
BUAHAHHA moja tez kieyds znalazla ale wkrecilem ze to nie moje tylko kolegi przechowuje mu i dostaje za to pieniadze bo wy mi nie dajecie
...
Napisał(a)
powiedz, że to do narkotyków a nie do sterydów...
albo, że się potajemnie do egzaminów na akademię medyczną przygotowujesz

członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Albo powiedz jej ze wpadles w kompleksy bo wszyscy kumple Ci mowia "Eeee maly jestes" i chcesz teraz do***ac troszke i kupiles wit. b12 w zastrzykach :P
...
Napisał(a)
powiedz ze kupiles i chciałes brać ale się boisz weź ich na litość to Ci może jeszcze odrzywek do nich kupią (że to niby zamiast tego świństwa)
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
Powiedz że napełniasz cartrige do drukarki.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
W sumie to mnie to wali. He he teść dziala
. WKurzyli mnie co to ma znaczyc ze mi po szafkaj jeżdzą! W dupie. Ps. poprotu powiem ze przechowuje kumplowi i wylane. Ale dzieki za rade co poniektorym ;)

...
Napisał(a)
hehe dobre ***** to teść działa
POZDRO!

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
Ja zawsze "sprzet" trzymalem na polce i mowilem ze to na handel
Ale u mnie faktycznie bylo na handel

Ale u mnie faktycznie bylo na handel

26 weeker...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!