Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają tabletki winstrolu v 5mgX100tabl. produkowanych przez firmę JUROX
...
Napisał(a)
hmmm... w winstrolu juroxa jest 5mg stanozolol-u czyli tyle samo co w IP. ale z tego co wiem to jurox nigdy tego nie produkowal... bylo juz o tym tu na forum wiec prawdopodobnie kolejny pierd.o.lony underground. I tak po za tym nie zadawaj tu takich pytan "czyto mi cos da", napisz czy robiles jakies kuracje wczesniej ile cwiczysz ile masz lat. Moze ci da np przyszcza na czole? a moze 10kg czystego miesnia 

OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
Chodza taki pogłoski ze Jurox nie produkował winka ale u mnie na siłowni ludzie sa zadowoleni z tego co by tam nie bylo w srodku takze ciezko powiedziec
Podaruj dzieciakom coś od siebie http://www.pajacyk.pl/ <--------- just do it !!!
...
Napisał(a)
nie jest to pewna informacja ale moj znajomy twierdzi ze jest winko zmieszane z meta w proporcji 1/3mety do 2/3wina
BBBB
...
Napisał(a)
i rzeczywiscie po lyknieciu 3 tab na nastepny dzien wazylem prawie 1kg wiecej co po winku raczej sie nie zdarza
BBBB
...
Napisał(a)
UwE - co Ty masz do tego undergroundu? Towar jest oki, a Ty podpuszczasz, jakieś sondy zakładasz.. Przedstawicielem oficjalnego importera jesteś?
Zmieniony przez - micen w dniu 2004-05-17 23:55:59
Zmieniony przez - micen w dniu 2004-05-17 23:55:59
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
Micen, poprostu ciarki mnie przechodza jak sie tak zastanowie ze duzo ludzi to bierze a nawet sam bralem winstrol IP i byl robiacy i jak se pomyslalem ze nikt nie wie co tam jest to brrrr. teraz i tak nie ma wyboru bo malo kto ma dobry towar apteczny.
...
Napisał(a)
Micen w ten sam dzien sie zarejstrowalismy na forum
pierwszef stycznia 2002

...
Napisał(a)
Ja wlasnie teraz jem te winko i powiem prawde:jestem niezbyt zadowolony!!!
Biore je juz 3 tydzien i za bardzo efektow nie ma wiec osobiscie nie polecalbym zakupu tego!!!
Biore je juz 3 tydzien i za bardzo efektow nie ma wiec osobiscie nie polecalbym zakupu tego!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!