torpeda
...
Napisał(a)
Podobno Piotr Lepich z Piekar śl ma wystąpic na gali K-1 4 marca we Wrocławiu.Z tego co wiem waży zaledwie 90 kg a bedzie walczył z najlepszymi cięzkimi w Polsce ma chłopak jaja!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co otym myślicie czy Piotrek ma jakieś szanse na wygranie którejes z walk?Właściwie stoczył już chyba 6 walk na zasadach k-1 i chyba wszystkie wygrał i to nie zbyle kim ma też niezle ośiągniecia w tajskim boksie .tylko ta różnica w wadze 90 kg to troche mało no ale jego szybkosc może być równie grożnym atutem .??????????????
torpeda
...
Napisał(a)
Zobaczymy.
Nie znam gościa.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Durzo jest w polsce zawodników o których nikt nie słyszał a którzy mogli by wiele ośiagnać na ringu chodzi mi tu o polskie realia oto niektore z osiągnięć Piotrka 1 miejsce na 2 Między Narodowym Turnieju Muay Thai Warszawa 19gru 2005 kat91 1miejsce Puchar Polski MT 16 sty.2005 1miejsce -Międz.Narodowy Tur.o puchar Prezesa MT Kraków luty 2005 1 miejsce w gali Olimp MMA na zasadach K-1 Warszawa2005 1miejsce-Mistrzostwa Niemiec MT ASSIAR 2kwiecień 2005 91kg 1miejsce-gala MOMENT PRAWDY kraków 30kwie.2005 91kg 1miejsce-Gala Olimp MMA Poznań na zasadach K-1 28maj 2005 91kg 1miejsce w Zawodowej Gali MT MAX FIGT Kraków 2 grudz.2005
torpeda
...
Napisał(a)
widziałem go na gali Muay thai w Krakowie.Nieźle sie zaprezentował ale myśle że z Różalem czy Wszelakiem (ponad 2m wzrostu) nie ma większych szans to nie ta kategoria, tylko czy ten drugi wystąpi bo z tego co czytałem to prowadzone są z nim rozmowy i tyle.Wie ktoś??
...
Napisał(a)
Masz racje ma małe szanse w tej kategori ma okło 186cm 87-90kg coś jak kaoklai który nieżle sobie radził z ciężkimi w k-1 będe mu kibicował bo lubię patrzec jak dawid walczy z goliatem i wygrywa to mi daje przekonanie ze wygrac moze każdy nawet ten mniejszy i chudszy i ze wszystko zalezy od nas samych
torpeda
...
Napisał(a)
rafal petertil finalista ostatniej gali K1 we wroclawiu wazyl 85kg, aktualnie tez tyle wazy zatem zadna rewelacja mowiac prawde ;)
...
Napisał(a)
Wzrost to sobie tam wiesz.
Łukasz Jarosz ma coś ponad 180cm wzrostu a na tej gali by ich wszystkich wyklepał po kolei
Łukasz Jarosz ma coś ponad 180cm wzrostu a na tej gali by ich wszystkich wyklepał po kolei

...
Napisał(a)
Ci którzy znają się choć trochę wiedzą ze w takich dysciplinach jak boks K-1 lub Muay thai wzrost odgrywa bardzo ważna rolę i mniejszy zawodnik musi poświęcic wiele sił aby skrócic dystans w MMA walka przenosi sie do parteru gdzie szanse mogą być wyrównane w taju po takim przebiciu sie mały naraża się na śmiertelne niebezpieczeństwo którym jest po ściągnięciu głowy cios kolanem podobnie w k-1 Dlatego durzo szacunku dla małych i walecznych.
torpeda
...
Napisał(a)
Czy ktoś wie jaka była najwieksza różnica wzrostu między dwoma walczącymi.? tak z ciekawości
torpeda
...
Napisał(a)
>Łukasz Jarosz ma coś ponad 180cm wzrostu a na tej gali by ich wszystkich >wyklepał po kolei
Śmiem wątpić...
Śmiem wątpić...
Poprzedni temat
RELACJA Z JUTRZEJSZEGO PRIDE U NAS W DZIALE!
Następny temat
Live on-line transmisja z K-1 Hungary 2006
Polecane artykuły