Ten temat chcialem poruszyc w poscie Saiba - dieta i suplementacja przed testem Thermal Pro Evo, ale nie chcialem mu smiecic.
Co myslicie o wedzonych wedlinach ?
Powiem krotko. Co jakis czas stary kupuje polowke swiniaczka ze wsi.
Mamy swoja wedzarke i wedzimy sobie miesko. Oczywiscie schaby, szynki,balerony,boczki,zeberka itp. Nie zaopatrujemy sie praktycznie w miesnych, bo wychodzi to 2 razy taniej i kilka razy samczniej, wiec ... no wlasnie.
Czekam na opinie dotyczace takich mies, przygotowanych w ten sposb.
Ps.bede pozniej, wiec piszcie
mieso sie nie kleji, moze lezec w chooj czasu i nie traci walorów smakowych.
Co myslicie o wedzonych wedlinach ?
Powiem krotko. Co jakis czas stary kupuje polowke swiniaczka ze wsi.
Mamy swoja wedzarke i wedzimy sobie miesko. Oczywiscie schaby, szynki,balerony,boczki,zeberka itp. Nie zaopatrujemy sie praktycznie w miesnych, bo wychodzi to 2 razy taniej i kilka razy samczniej, wiec ... no wlasnie.
Czekam na opinie dotyczace takich mies, przygotowanych w ten sposb.
Ps.bede pozniej, wiec piszcie
mieso sie nie kleji, moze lezec w chooj czasu i nie traci walorów smakowych.