z gory dzieki !
...
Napisał(a)
rozchodzi sie jakie wedliny mozna jesc podczas odchudzania?
z gory dzieki !
z gory dzieki !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Regularnie: tylko własnej roboty
Raz na tydzień: chude ze sklepu (z indyka choćby)
Raz na tydzień: chude ze sklepu (z indyka choćby)
2
Mój blog:
http://zdrugiejstrony.blox.pl/html
...
Napisał(a)
żadnego salcesonu bo tam są oczy zmielone które patrzą na ciebie oraz boczku wszystkie chude wedliny poledwiece itp
...
Napisał(a)
nie prawdą jest że wędliny sklepowe odpadają. fakt, nie kupuj jakiś przetwarzanych czy innych syfów, ale szynka i polędwica 1 jakości jest dobra, troche kosztuje ale na redukcji możesz śmiało wcianać oczywiście bez przesady

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
start : 131kg / obecnie : 119,4kg / cel : 105kg
...
Napisał(a)
no to fajnie:) choc staram sie unikac wedlinek
dzieki za info; pozdrawiam
dzieki za info; pozdrawiam
...
Napisał(a)
szynka to syf, jest multum artykułów na forum o tym z czego sie ją robi i dlaczego powinno się jej unikać. pzdr.
p.s - osobiście szynek itp. nie jem juz od paru lat i jak narazie wychodzi mi to na dobre ;]
p.s - osobiście szynek itp. nie jem juz od paru lat i jak narazie wychodzi mi to na dobre ;]
1
...
Napisał(a)
Ja na redukcji co drugi dzień w wymianie z pieczoną piersią kurczaka wrzucałem do sałatek(pomidoro-ogórkowo-paprykowych) szynkę z piersi kurczaka lub indyka(od 50 do 100 g). Redukcja spokojnie się udała, więc myślę że spokojnie możną chude szynki stosować.
Polecane artykuły