szele, Fred Perry i glanczastery ;) Trzymaj się chłopie dasz sobie rade, ta 20% utrata słucha to na zawsze czy będzie powoli lepiej?
...
Napisał(a)
to ja właśnie nie wiem i mnie to trapi
nic się ****a nie poprawia, na treningi nie chodzę, na siłownię nie chodzę, masa spada, kondycja siada a w radiu szakira
nic się ****a nie poprawia, na treningi nie chodzę, na siłownię nie chodzę, masa spada, kondycja siada a w radiu szakira
...
Napisał(a)
Jakie ma to znaczenie, jak problemy po uderzeniu w ucho zakończyły się u określonych osób? Zapewne jeden wyzdrowiał, a drugi nie. Kwestia tego, do jakich uszkodzeń doszło. Nie ma to znaczenia w Twoim przypadku, co było u kogoś. Istotne jest to, jak sytuacja wygląda u Ciebie. Sugeruję wybrać się do lekarza specjalisty - laryngologa, prywatnie i zobaczyć coś jest nie tak. Ewentualnie opcja do lekarza rodzinnego i skierowanie do specjalisty, ale istnieje możliwość, że będziesz czekał xx miesięcy, więc może być ciężko.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!