ile już tych obaleń było? z 10 chyba, po 2 na rundę jakoś tak
...
GSP- Alves:
1R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
2R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
3R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
4R - GSP ładnie obala, ale Alves cieka i GSP walczy z dołu, potem wracamy dogóry i od nowa a, na koniec nieudane mataleo od GSP
5R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
ogółem 9 czy 10 razy GSP obala Alvesa
1R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
2R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
3R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
4R - GSP ładnie obala, ale Alves cieka i GSP walczy z dołu, potem wracamy dogóry i od nowa a, na koniec nieudane mataleo od GSP
5R - GSP ładnie obala, Alves ladnie wstaje, do momentu aż Alves nie ucieknie dominacja całkowita GSP, stójka wyrównana
ogółem 9 czy 10 razy GSP obala Alvesa
...
Zapaśniczo totalna dominacja GSP,piekne obalenia w jego wykonaniu,nawet chłopaki z reprezentacji Kanady kiedyś mówili że ciężko sie z GSP walczy mimo iż nie jest typowym zapaśnikiem...
Po tym co dzisiaj pokazał dla mnie nr.1 P4P
Po tym co dzisiaj pokazał dla mnie nr.1 P4P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Chuck "The Iceman" Liddell Hall Of Fame
Następny temat