Szacuny
4
Napisanych postów
27
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
427
Witam, przyszedł czas na zakup nowych butów do grania w nogę bo stare już się nie nadają. Połowę czasu będę spędzał na orliku a połowę na normalnej trawie, czy w takim wypadku lepszym wyborem będą lanki czy turfy, pozdrawiam. Dodam że budżet do 200 zł.
Szacuny
4
Napisanych postów
27
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
427
A czy na orliku normalnie da się grać w lankach? Pytam bo jeszcze nie miałem okazji grać w korkach na orliku. Chodzi mi oczywiście o grę a nie o to czy wpuszczą.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1337
To czy można grać na orliku w lankach zależy w znacznej mierze od trenera, który nas uczy. Jeśli go nie ma powinien być wywieszony na kracie od orlika, albo w innym widocznym miejscu, regulamin. Gdy nie ma ani regulaminu, ani trenera, ani jakichkolwiek ograniczeń można grać w korkach. Według mnie lepsze są lanki. Zwłaszcza na mokrej trawie, będziesz mógł ocenić ich wartość sportową.
"Nie jest twoją powinnością, aby osiągnąć w życiu to, co inni ludzie uważają że powinienieś osiągnąć
Szacuny
4
Napisanych postów
27
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
427
Czy można czy nie można nie ma znaczenia. Nie trenuje w żadnym klubie, gram rekreacyjnie. Też chciałem kupić lanki tylko obawiałem się że na sztucznej murawie będzie się grało dziwnie i ograniczy to jakieś czynności np. drybling. A za turfami przemawia to że można grać w nich praktycznie wszędzie a jak kupie te lanki to innych butów do grania już nie będę miał. Nie łatwa decyzja, poczekam jeszcze na jakieś opinie, ale chyba kupię te lanki.
Zmieniony przez - un4given_ w dniu 2012-06-27 17:54:37
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Na Łużnikach (stadion CSKA Moskwy,Spartaka Moskwy i Torpedo Moskwy) jest sztuczna trawa i normalnie grają w korkach i żadnych problemów nie mają z dryblingiem itp.
1
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!