Mam małe pytanko czy jest może jakieś ćwiczenie albo coś co by mi pomogło ponieważ mom dość mały obwód w nadgarstku, ogólnie jestem dobrej budowy ciała ale te nadgarstki mi nie pasują, tym bardziej miałem prawy nadgarstek złamany i jest jeszcze mniejszy.POMÓŻCIE!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
obwod nadgarstka jest uwarunkowany typem budowy. jestes drobnej budowy, to nie ma co marzyc o tym, ze bedziesz mial wielki obwod w nadgarstku.. samego nadgarsyka nie da sie powiekszyc, ale pzrstrzan zaraz za nim tak...prznajmniej ja nie zauwazylem, zeby mi sie zwiekszylo cos w samym nadgrastku, a cwicze juz troche czasu i reszta urosla
nie zawracaj sobie tym glowy. cwicz cale cialo i nie mysl o takich detalach

...
Napisał(a)
no tak a ja mam wrazenie ze od kąd chodze na siłownie przyszlo troche mięsa czy chrząstek w nadgarstkach mysle ze warto wykonywac pewne cwiczenia choćby dlatego zeby miec silne nadgarstki i wykręcac ręce ludziom heheh 

jjj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!