Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
10
Cześć.
Mam 15 wzrost 166 waga 66 kg, gram w klubie na Napastniku lewym i jestem lewo nożny.
Chciałbym abyście mi podpowiedzieli co powinienem najwięcej trenować aby polepszyć swe umiejętności piłkarskie.
Zmieniony przez - PDozo w dniu 2016-04-09 22:59:16
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ale nie znamy Twych umiejętności, można się latami uczyć i tak się nie dogoni najlepszych, jak trener Cię obserwuje powinien podpowiedzieć z czym masz problemy z driblingiem, trzymaniem piłki przy sobie, z przyśpieszeniem, ze zwrotnością.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
6
Napisanych postów
42
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
839
15 lat, 166 cm , 66 kg? Ja mam 30 lat, 167 cm i w tym momencie waze 61 kg. Musisz zdecydowac jaki chcesz miec styl gry i ocenic do czego sie nadajesz . Oczywiscie jak polaczysz wszystkie elementy pilki noznej to bedziesz lepszym pilkarzem, zdobedziesz doswiadczenie, dorosniesz , ale jesli chcesz byc jeszcze lepszym grajac nawet w lidze amatorskiej to musisz dokonac poprawnych wyborow w swoim zyciu. Jesli twoja cecha jest szybkie bieganie i grasz na stronie to musisz miec dosrodkowanie w punkt, strzal z kąta , prowadzenie pilki bez patrzenia na nia , gwaltowne zejscie do srodka , podanie po ziemi bez podbijania sie pilki. Zastanow sie czy chcesz byc pilkarzem czy to tylko mlodziencza zajawka .