Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11083
Napisanych postów
51085
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
darx ze swojego doswiadczenia powiem ze najlepiej wziasc ed tak jak napisales. biorac e2d czy e3d da sie odczuc hustawke stezenia srodka.
wbijalem e2d i odczowalem na przemian po dniu. chyba wiesz o co mi chodzi.
a i wczesniej radzil mi tak jeden kulturysta ale myslale ze co tam sie bede codziennie kul i bilem e2d. ale pozniej sprobowalem i przeszedlem na dawkowanie polowy dawki ale ed i naprawde wtedy to sie jest na bombie
Szacuny
30
Napisanych postów
2725
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9211
Dzieki za info, bo juz watpilem wraz z rosnaca iloscia dziurek w pupci %) troche ciezko sie kluc ED po tych samych miesniach, ale jakos w barki mi nie wygodnie a w nogi nie lubie ;(
Fakt, ze kiedys bilem eod i teraz widze roznice, choc ciezko mi przesadzic bo dawka byla wtedy 37.5mg eod, a teraz mam tyle samo ed.
Ale zylka jest i moc za co uwielbiam tren.
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> http://www.sfd.pl/temat204851/ ------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Szacuny
30
Napisanych postów
2725
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9211
3dni to dla mnie przesada %) wlasciwie odlozylbym ten tren na inna okazje, ze wzgl finansowych tez wolalbym go wykorzystac efektywniej. Nie lepiej choc eod 37.5? kiedys tak zrobilem na podciecie i wyszla zylka dosc ok.
1
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> http://www.sfd.pl/temat204851/ ------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Szacuny
7
Napisanych postów
2718
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
42679
ja tez zawsze mowie ze to nitrobolon albo xpand, a w rzeczywistosci gdy odrabiam spadki i wracam do formy to szybko idzie dokladanie kg i tez mi nie chca wiezyc ze to na krea stacku ale pewnie za miesiac nie uda mi sie ich przekoac