...
Napisał(a)
Witam.od kilku dni przegladam archiwalne posty itd o trenie i tak naprawde oprocz chyba dokladnie jednego uzytkownika forum nikt nie stosowal tego srodka.Ja mam zamiar w niedalekiej przyszlosci ale nie wiem czy wybrac Eurochem czy BD .Jest taka jedna strona w necie...:) i tu nie podam jej adresu:) bo nie moge;) ale jesli ktos wie o co chodzi to prosze o odp czy ktos bral z tej stronki jakies produkty itd...:) Do cyklu przymierzam nastepujace produkty : test prop., tren, boldek, winko w tabsach chyba. Oczywiscie suple jakies. Co do diety nie chce mi sie tu wsyztskiego rozpisywac.Trenuje od 6 lat mam kilka cykli za soba.MOj profil zaraz uaktualnie;) Generalnie chodzi mi o jakies doswiadczenia z trenajectem te dobre i te zle;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Niedlugo dam znac paru znajomych juz wystartowalo ale dopiero za kilka dni dadza TRen EAP wiec poinformuje jak z wynikami
...
Napisał(a)
Brałem aczkolwiek inny ester, na wiosne przymierzam sie do wziecia acetatu. Ogolnie o trenie - srodek bardzo silny, zdecydowanie nie na pierwszy czy drugi cykl. Dobry zarowno na wycinke jak i na mase w zaleznosci od diety. Uwazaj na nerki na cyklu, pij duzo wody.
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Na samym trenie raczej ciężko się masować.Brałem greatera i był ok.Tren z EC również.
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
Badmad jakie dawki brałeś i podczas jakiego cyklu ?
bralemtren depot teraz chce krotszy ester
bralemtren depot teraz chce krotszy ester
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Acetat 60 mg e2d w cyklu 2 tygodniowym miałem na celu sprawdzic reakcję organizmu na tren - do tego byłem juz stosunkowo mocno "nasycony".Biłem naprzemiennie z propem 50 mg e2d- i popych był mocno odczuwalny/mimo ze wczesniej była duza stagnacja/-agresja niesamowita,power,twardość i wogóle-mimo iz tylko 2 tyg.Na marzec pojadę znów acetat.A jak wyglądało dawkowanie uCiebie pary?
1
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
...
Napisał(a)
w sumie poszlo 1.5 flakona przez 6.5 tyg po 200mg w cyklu z omo i propa
iniekcja 2 x 100mg w tyg (pon, czw)
iniekcja 2 x 100mg w tyg (pon, czw)
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Ciśnienie chyab dokucząło przy takim stacku..?Jakies srodki oprocz prestarium stosowales?
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
...
Napisał(a)
1 tab /dzien Prestarium dalo w zupelnosci rade
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Bralem tren z LL z Gretera i juz nie pamietam jaki ale to bylo 4 lata temu to byl ten w amp 1,5ml i powiekm szczerze ze nie mam w polsce otryginalnego trenu ale jak mam wybrac to stawiam na Gretera
Polecane artykuły