Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Pytanie; jakie powinny być te ilości przy tych środkach, bo ja nigdy nie miałem z nimi styczności
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
3 na prolo i mecie, ostatni na t-mixie i dece skończony na koniec lutego chorobą i mocnymi spadkami
Opisz swój plan treningowy
w tej chwili lekki trening push-pull-legs. Przed cyklem obowiązkowo się zmieni
Cel cyklu
Redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
t-mix, deca- 2 miesiące
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
tendencja do tycia
Stan zdrowia
dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
lekka do porostu
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1192
Witam.
Planuje cykl na lato, jedyne czego jestem pewien to:
1-8 tren 50mg eod
do tego może prop?
1-8 prop 100mg eod ??
Chciałbym koniecznie wrzucić t3 i clena, podobno połączenie tych dwóch środków bardzo dobrze pomaga w redukcji tłuszczu.
Mam jeszcze dobrą mete, chciałbym ją dorzucić od początku cyklu.
Proszę o pomoc bardziej doświadczonych forumowiczów
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zrob badania tarczycy. Clen co 2 tyg lub co 5 dni i 2dni przerwy. Jak co dwa tygodnie to miedzy clenem jakis spalacz. Co do t3 to stopniowo zwiekszej dawke. Zacznij od 12.5 mcg
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1192
jakie dawki clena? i jak tygodniowo to zrobić? wszystko wystartować od pierwszego dnia razem? Jak długo ciągnąć clena i t3? Czy warto setke wina dodań na sam koniec? np od 5/6 tygodnia?
Edit; badania tarczycy oczywiście zrobie. Jakie jeszcze by się przydały?
Zmieniony przez - Głodziak w dniu 2014-04-26 16:51:51
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6619
teścia daj dłużej od trenu, jeżeli to twoja 1 styczność z takimi środkami tj. t3, clen to zalecane jest je brać po prostu oddzielnie bo nie wiesz jak reaguje twój organizm na te poszczególne środki ;) taka moja opinia ;)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106331
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
spoiler11
teścia daj dłużej od trenu, jeżeli to twoja 1 styczność z takimi środkami tj. t3, clen to zalecane jest je brać po prostu oddzielnie bo nie wiesz jak reaguje twój organizm na te poszczególne środki ;) taka moja opinia ;)