Nie sugerujcie się liczbą moich postów. Spędziłem tu już wiele czasu i przeczytałem mnóstwo postów. Poprostu za nic nie mogę się zalogować na swoje poprzednie konto - Peri.
...
Napisał(a)
To nie jest reklama, ale zastanowiłbym się nad kupnem, gdyby się okazało, że koleś jest wiarygodny - www.burnthefat.com. To tylko 40$. Wiem, zakładając, że gość jest wiarygodny, że wszystko co tam znajdę znajdę też i tu, ale chciałbym to mieć w jednej książce i móc poczytać w łóżku, czy kolejce do pracy. Co o tym myślicie?
Nie sugerujcie się liczbą moich postów. Spędziłem tu już wiele czasu i przeczytałem mnóstwo postów. Poprostu za nic nie mogę się zalogować na swoje poprzednie konto - Peri.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co do Toma to się nie wypowiem, ale jego cenną książkę i większość wspomnianych bonusów mogę Ci przesłać na maila :)
...
Napisał(a)
Hmm, no jakbyś mógł ... :)
Co o niej sądzisz? Czy jest to rzeczywiście coś rozsądnego, czy jakieś cudowne metody? Ze strony można wywnioskować, że typ nie wierzy w żadne cuda i jest zwolennikiem pożadnej diety i ćwiczeń.
PS. Jak tu się prywatne wiadomości wysyła? Nie będe tu wrzucał maila. Ew może na jakiś serwer wrzuć?
Co o niej sądzisz? Czy jest to rzeczywiście coś rozsądnego, czy jakieś cudowne metody? Ze strony można wywnioskować, że typ nie wierzy w żadne cuda i jest zwolennikiem pożadnej diety i ćwiczeń.
PS. Jak tu się prywatne wiadomości wysyła? Nie będe tu wrzucał maila. Ew może na jakiś serwer wrzuć?
...
Napisał(a)
Peri nie znam książki ale bym z chęcią kupił gdybym miał możliwość. Takie podejście jest dla mnie bardzo dobre.
Aby wysłać priva musisz mieć wykupionego abona.
Aby wysłać priva musisz mieć wykupionego abona.
...
Napisał(a)
wystarczy chwilę poszukać
książka Toma Venuto 'Burn the fat, feed the muscle'
http://file4u.pl/download/917697/Burn_the_Fat__Feed_the_Muscle___Tom_Venuto.pdf
książka Toma Venuto 'Burn the fat, feed the muscle'
http://file4u.pl/download/917697/Burn_the_Fat__Feed_the_Muscle___Tom_Venuto.pdf
'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'
...
Napisał(a)
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
pr3z3s NO SPOKO ALE TO PO ANGIELSKU
ma moze ktos to przetlumaczone na polski?

...
Napisał(a)
Takie niestety już jest. Bez angielskiego ani rusz. A ma ktoś może te dodatki? Jest tam kilka ebooków jeszcze na stronie.
...
Napisał(a)
w sumie. zapłać te 40 dolców i przetłumaczę 

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'
Polecane artykuły