Zmieniony przez - lukaszek19831 w dniu 2019-02-01 10:50:01
...
Napisał(a)
Ja teraz testuję podskórnie . Poczekamy jak będą wyniki badań . (250 to nie htz :) w tyg :)
...
Napisał(a)
Nie wiem co sie czepiacie. Nic w tym dziwnego nie ma, ze takie male dawki ktos chce ukluc pod skore, skoro efekt taki sam bedzie.
OnGear
...
Napisał(a)
Dokładnie , takie dawki spokojnie przejdą
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Osobiście na mostku eksperymentowałem z teściem w brzuch i wchłaniał się dobrze, ale dostawałem miejscowego zapalenia w miejscach iniekcji więc po kilku wbiciach wróciłem do mięśni.
1
...
Napisał(a)
Pytanie ile wbijałeś i jaki olej bo to niestety może mieć w tym przypadku znaczenie .
...
Napisał(a)
Pawel2499Osobiście na mostku eksperymentowałem z teściem w brzuch i wchłaniał się dobrze, ale dostawałem miejscowego zapalenia w miejscach iniekcji więc po kilku wbiciach wróciłem do mięśni.
Może wystąpić ból w miejscu iniekcji , lub zrobi się górka :) nie sprobujesz to sie nie dowiesz, zawsze jak nie trafiłem w mięsień to mi się taka twarda kulka robiła, po ponad tygodniu ustępowalo, ni3 wiem jak to się ma do małych ilości soku :)
...
Napisał(a)
lukaszek19831Normalnie ja robię i żadne gulki się nie robią .
Normalną insulinówką z tą cienką igiełką robisz czy jakąś większą igłą? Według tego gościa co go cytowałem na początku to powinieneś mieć 20% testa wyżej niż w mięsień ;)
...
Napisał(a)
Jak sok gęsty to tą cienką igłą od insulinówki będzie ciężko...wydaje mi się że 05x25 będzie ok
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Tiromel - wynik t3 w normie nie czuje działania
Następny temat