Zmieniony przez - aniaaniaa w dniu 2018-03-17 16:49:27
...
Napisał(a)
Witam, stosowal ktos testa transdermalnie w postaci zelu lub moze doustnie understor lub cos podobnego? zalezy mi tylko na podbiciu w gorne granice normy bez zastrzykow. Pozdrówki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
undestro już chyba nie dostępny ,a żele lipa
nie możesz wstrzykiwanym tego pilnować np. prolką
nie możesz wstrzykiwanym tego pilnować np. prolką
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Sluchaj Lodzianina, ja posluchalem podobnych rad i nie zaluje ;) Na poczatek uzyj plastra znieczulajacego, zeby pokonac hamulec psychiczny. Jezeli nie masz grubej warstwy tluszczu na udach to nawet insulinowka mozna tyle, ze test nie moze byc zimny, bo wtedy jest za gesty.
Zmieniony przez - arek.z90 w dniu 2018-03-17 19:45:48
Zmieniony przez - arek.z90 w dniu 2018-03-17 19:45:48
...
Napisał(a)
Jak dobrze kojarze nick to kolega już trochę chyba wbijał w życiu i pewnie w czym innym jest problem a nie w samej iniekcji
1
...
Napisał(a)
Zgadza się, nie chce mi sie troche bić bo jakbym wszedl to na dluzej a po paru miesiacach juz problematyczne zaczynaja sie robic zastrzyki. Pozatym nie musi byc jakis mocno wystrzelony test, nie wiem sam. A ten tesc stosowany do HTZ Nebido o ile dobrze kojarze to co o tym sądzisz Łodzianin? Cel to poprawa samopoczucia i troche do SW mysle że sie przyda, troche fatu też musze spalic.
Zmieniony przez - aniaaniaa w dniu 2018-03-18 00:59:33
Zmieniony przez - aniaaniaa w dniu 2018-03-18 00:59:33
...
Napisał(a)
Nebido nie wbijalem ale tam fakt jedna inj co 8-12 tyg
Tylko nie widzialem zadnych badan jak ten test sie utrzymuje
Sprawa druga to jakas kosmos cena za tego testa byla.
Pod htz to nawet prolka co 2 tyg lub omka co 3-4 tyg.
Osobiscie postawil bym na omka 500 mg co 3 tyg mysle ze zapewni lekko podbitego testa
Tutaj sprawdzisz sobie badaniami po 1 tyg po 2 tyg i tuz przed biciem kolejnej ampy i będziesz mial jasnosc co do ilosci
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2018-03-18 04:33:10
Tylko nie widzialem zadnych badan jak ten test sie utrzymuje
Sprawa druga to jakas kosmos cena za tego testa byla.
Pod htz to nawet prolka co 2 tyg lub omka co 3-4 tyg.
Osobiscie postawil bym na omka 500 mg co 3 tyg mysle ze zapewni lekko podbitego testa
Tutaj sprawdzisz sobie badaniami po 1 tyg po 2 tyg i tuz przed biciem kolejnej ampy i będziesz mial jasnosc co do ilosci
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2018-03-18 04:33:10
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!