Szacuny
10
Napisanych postów
638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10399
Przepraszam Was ale jednak nie wiecie wszytkiego... Jestem pewien co przeczytalem i mam nadzieje jutro podac Wam firme, ktora oferuje takie produkty. W Polsce moze tego jeszcz nie byc, z tym sie zgodze.
raz dwa trzy i 100...
(\__/)
( -'.' (")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Therm....wszystkiego nie wiem...ja nie wiem np. jaka jest średnia gęstość gwiazdy w stadium "białego karła" ale wiem jedno...NIE MA SUPLEMENTÓW ZAWIERAJĄCYCH TESTOSTERON...czy to w Polsce, czy europie, czy w stanach...a wiem to bo takie suplementy nazywają się sterydami....po drugie...Nicolai...nie ma się czym interesować....bo równie dobrze...można by napisać że ktoś reklamuje termogeniki z amfetaminą - to po prostu NIEMOŻLIWE
Szacuny
10
Napisanych postów
638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10399
Nie bylo tej ulotki, ani nikogo kto by ja pamietal ;/ Nie mam w takim razie jak udowodnic, ze mam racje. Pozostaje tylko czekac, az te produkty zawedruja do Polski. Kiedys wspomnicie, popiajac testosteronowym soczkime, ze ktos o tym wspominal na forum i mu nie wierzyliscie :P Jak uda mi sie czegos dowiedziec to napisze.
raz dwa trzy i 100...
(\__/)
( -'.' (")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.