...
Napisał(a)
Witam. Prosze ulózcie mi cykl z testo prolo i winstrol. Testo mam 10x200mg Jelfy a winstrol bede mial 100tabs Depot. To moj drugi cykl, kiedys wzialem 50 tabs metki(wiec dosc poczatkujacy jestem w tym temacie). Sam testo chcialem wziac 10x200mg a teraz chce dorzucic do tego winstrol i nie bardzo wiem jak to ustawic. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1-8 prolo e5d
5-9 wino 30 mg/day
potem od 10 tyg pct.
troche malo tego prolo masz ale jak sie przylozysz do diety i treningu to moze cos z tego bedzie.
Zmieniony przez - shaft3 w dniu 2008-04-04 17:39:44
5-9 wino 30 mg/day
potem od 10 tyg pct.
troche malo tego prolo masz ale jak sie przylozysz do diety i treningu to moze cos z tego bedzie.
Zmieniony przez - shaft3 w dniu 2008-04-04 17:39:44
...
Napisał(a)
jelfa miała testo 200mg????
pierwsze słysze.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
no pewnie jak pisze ze ma 10x200mg to ma na mysli 20x100mg czyli 20 ampow po 1 ml.
...
Napisał(a)
Tak mam 20 ampow po 1ml( chcialem zrobic 10 strzalow po 200mg). Myslalem ze winstrol razem z testo a Wy mowicie ze najpierw testo pozniej winstrol?? Dzieki za pomoc i dalej czekam na sugestie...
...
Napisał(a)
cykl tak jak shaft ci rozpisał będzie ok

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
przeciez masz 100 winka, wiec dluzej jak 4 tyg na 30 mg nie dasz rady pociagnac.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Boldek Gen-Far - strzał codziennie ?
Następny temat