Szacuny
0
Napisanych postów
34
Wiek
39 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
418
Witam
Proszę was o opinie na temat niektórych produktów na redukcji:
1. serce wieprzowe- czy ok pod kątem Cholesterolu
2. Siemię lniane - czy na noc świeżo mielone do twarogu ok??? (czy te tłuszcze na noc to nie za dużo kalorii)
3. mleko na redukcji (lubię wiec kiedy i ile mogę pić :)
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
1.mozesz czasem wrzucic jako urozmaicenie 2. tluszcze dobierasz do posilkow pod kątem wyliczonych BTW i kcal, wiec jak sie wszystko zgadza to jak najbardziej. poza tym tluszcze są b. potrzebne 3. mozesz pic, ale najlepiej jedną porcje np. do owsianki, szejka, etc... ogólnie z mlekiem na redukcji nie przeginaj
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
karkówka- b. dobre mięcho. sama mam dosc czesto w diecie. po co wycinac tluszcz? toż najsmaczniejsza jest wlasnie tlusciutka. wliczasz wszystko pod BTW i bilans po prostu
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Wiek
39 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
418
HE nasyconych sam mam dość dużo w postaci słoninki :D taki żarcik a wracając do tematu wywalając tłuszcz z karkówki mógł bym zjeść jej więcej nie martwiąc się o zły tłuszcz gdzie wszystkich tłuszczy ma być 1,2 na kg masy ciała i podobno wszystkich w miarę proporcjonalnie
Tylko jak to wyliczyć ile go ubędzie chyba na oko :D
Zmieniony przez - arek9025 w dniu 2012-03-13 08:41:09
Zmieniony przez - arek9025 w dniu 2012-03-13 08:41:51
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
jak przyjąłeś 1,2tl ogólem, to jak dasz np. w posilku porcje karkówki, a w innych np. oliwe, orzechy, tlustą rybe, tran, to bedziesz mial tluszcze i nasycone i nienasycone. a dokladną proporcją 1:1:1 sie nie przejmuj, bo ide o zaklad ze 99% osób nie przywiązuje do tego az takiej wagi w diecie.
ile tluszczu ubędzie po wypieczeniu, nie ma szans precyzyjnie policzyć
Zmieniony przez - kocio2009 w dniu 2012-03-13 08:43:36