SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

smażenie...na czym?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2246

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1130 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12734
Przez dłuższy czas smażyłem na smalcu.
Jednak przeszedłem na niskokaloryczne oleje do smażenia, np. PAM .
Wygodniej, niekoniecznie taniej, ale przy wycince nie wyobrażam sobie już męczyć się z innymi rozwiązaniami przy smażeniu.
Wolę jednak parować, ale za dużo mnie to kosztuje ... energii i czasu . Puszczę parowar od Brauna w dobre ręce za kilka stów .
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Piersi z kurczaka, piec czy gotować???

Następny temat

Amarantus

WHEY premium