A alkany to jakie węglowodory jak nie nasycone? a alkeny i alkiny - nienasycone.
Rzeczywiście pominąłem aromatyczne - mój błąd.
2.Pokaż tematy i etykietki, gdzie o takich pisali, bo widziałeś dużo rzeczy, których nikt nie widział, co może oznaczać jakieś paranormalne zdolności lub chorobę psychiczną.
3.Ale gdzie zalecane jest spożycie samego
białka? Jakbyś nie interesował się także historią - dieta wyłącznie białkowa/"chudo mięsna" była typem kary śmierci w Shaolin'ie.
Powiedz mi o ile energia powstała z nasyconych, różni się od energii powstałej z jedno i wielonienasyconych? I jak wytłumaczysz mi fakt, że jedną z metod osiągania bardzo niskiego poziomu tłuszczu jest spożywanie wyłącznie tłustego wołowego mięsa jako
źródła kcal?
Czyli kobieta pracująca na kasie w biedronce, ma jeść tyle samo kcal to górnik w kopalni? Podstaw fizjologii Ci brak, bo nie jest to wiedza dla zaawansowanych "bio-chemików"
.
Oraz - jak rozpoznałeś, że to tłuszcz a nie woda? Znasz kolejność "spadania" przy redukcji?
pzdr/