Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.
...
Napisał(a)
a ten szppinak to w mikserze zmielony? bo tak wyglada na fotce
Za pot za Krew za Lata Łez!
...
Napisał(a)
Ja tam uwielbiam dobrze przyrzadzona watrobke mniam A pytanie powyzej co do szpinaku,to pewnie jest szpinak rozmrozony ,z kostki hortexu,albo podobnej firmy;-0
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Ja to robie troszke inaczej.Watróbke na rozgrzana patelnie bez oleju !!! Wtedy woda odparuje. podsmazy sie chwilke i dopiero wtedy tłuszcz sie daje. jak juz bedzie na wpół gotowa dodaje jabłko pokrojone w kostke i cebulke + majeranek. podsmazam chwilke.Doprawiam sola i pieprzem i odrazu jem tak jak napisał autor postu by nie stwardniała
No risk no fun ... ;)
Poprzedni temat
pulpety wołowe w sosie pomidorowym
Polecane artykuły