HA HA HA
...
Napisał(a)
Witam. Ostatnio zaczalem kupowac mrozone warzywa (bardzo smaczne, po przygotowaniu prawie jak swieze a co wazne mzoemy je miec przez caly rok) co szczerze polecam. Polene oliwą i z odrobiną przypraw smakują super, ale chcialbym cos urozmaicic. Jak wy przygotowalibyscie takie warzywa? Macie jakies pomysly co do dodatkow:P? Pozdro!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
a ja slyszalam ze mrozonki typu,,warzywa na patelnie" to syf i do tej pory nie wiem dlaczego?... ja jem np z ryzem kasza do tego wolowinka i mmm:)
...
Napisał(a)
Przeciez te warzywa np po ugotowaniu smakuja normalnie jak prawdziwe, wiec nie wiem czemu syf... Moze nei maja takich wartosci odzywczych jak swieze, ale zawsze to lepiej jesc takie niz wcale.
Wiem ze z kaszą są mmm:P
Zmieniony przez - MareXX w dniu 2006-06-05 15:14:39
Wiem ze z kaszą są mmm:P
Zmieniony przez - MareXX w dniu 2006-06-05 15:14:39
HA HA HA
...
Napisał(a)
ja jem
dobre
tylko ja zostawiam ( przynajmniej ostatnio ) zamrożone w lodówce w pudełku z kurą i ryżem na przykład i mi sie przez noc rozmrażają i nei musze ich gotowac w żaden sposób
dobre
tylko ja zostawiam ( przynajmniej ostatnio ) zamrożone w lodówce w pudełku z kurą i ryżem na przykład i mi sie przez noc rozmrażają i nei musze ich gotowac w żaden sposób
...
Napisał(a)
Musze zobaczyć czy dobre beda, chociaz w sumie ja je na minutke tylko do garnka wrzucam wiec nieduza roznica:D
HA HA HA
...
Napisał(a)
Warzywka na patelnię są po prostu w pytke
Ja przygotowuję je przeważnie z piersią z kuraka...
Kroję padlinę w kosteczke i podduszam w oliwie z oliwek, później dodaje warzywka i żarcie pierwsza klasa jak dla mnie...
Często robię też szparagi i brokuły z masełkiem i bułką tartą
Ja przygotowuję je przeważnie z piersią z kuraka...
Kroję padlinę w kosteczke i podduszam w oliwie z oliwek, później dodaje warzywka i żarcie pierwsza klasa jak dla mnie...
Często robię też szparagi i brokuły z masełkiem i bułką tartą
...
Napisał(a)
syf poniewaz te na patelnie sa nasycone tluszczem niewiadomego pochodzenia (zapewne rafinowany najgorszej jakosci).
lepiej kupowac mrozonki go gotowania np. szpinak mrozony.
lepiej kupowac mrozonki go gotowania np. szpinak mrozony.
Student Turystyki i Rekreacji
...
Napisał(a)
ja tam te warzywa na patelnie tez jem od czasu do czasu,wrzucam nateflon i dodaje wody i dosze.
a propo szpinaku to my love;D uwielbiam :)
a propo szpinaku to my love;D uwielbiam :)
"Każdy widzi jakim się byc wydajesz,niewielu czuje jakim jestes"
Nicollo Machiavelli
...
Napisał(a)
Ja tam nie czuje w nich zadnego tluszczu jak jem, ale wierze ci na slowo:P:P
HA HA HA
...
Napisał(a)
pierś gotowana do tego pokrojona w kostke + ryż + warzywa ja preferuje bez przypraw ale słyszałem, że z minimalną ilością majeranku jest bardzo dobre.
Można jeszcze oliwy troche dodać.
Można jeszcze oliwy troche dodać.
...
Napisał(a)
szpinak ugotowany na koncentracie do tego piers grilloowana... omg ide jesc
Student Turystyki i Rekreacji
Polecane artykuły