SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ułożenie diety

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 665

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 24 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 20
Siemka, prosiłbym Was o ułożenia diety:
3800 kcal
520g węglowodanów
140g białka
124g tłuszczu.

Dieta dla ucznia, ponieważ mam 14 lat, a chciałbym przytyć. W szkole jem obiady + trenuję 8 razy w tygodniu (5x rano, 3x po południu, jest to trening siatkarski nie zbyt męczący ;d) - może to też wam się przyda do czegoś. Z góry dziękuje ;)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 97 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3503
Nikt za ciebie diety nie ułoży my jedynie możemy napisać co jest do poprawy :) https://www.sfd.pl/Podstawy_układania_diety-t367367.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
masa mięśniowa:
11. Budowa masy mięsniowej
https://www.sfd.pl/[ART]Przygotowanie_do_budowy_masy_mięśniowej__inetheend-t970208.html by IneTheEnd
https://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html by maniak7000

przed i po treningu węglowodany złożone (makaron, ryż itp) i mięso (150g kury). Na śnaidanie typowy schemat mistrzów: jajka na twardo/miękko + owsianka na mleku
na kolację twaróg + jakieś źródło węgla (płatki owsiane) LUB tłuszczu (migdały, orzechy, oliwa itp)
w szkole kanapki z mięsem (prawdziwym) mogą być lub serem dobrej jakości
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nocny Posiłek [ Do Oceny ]

Następny temat

Zaczynam redukcję

WHEY premium