Witam poszukuję taniej siłowni na Mokotowie może być bliska Ochota Śródmieście. Niestety nie mam dużo kasy a trzeba zacząć o siebie dbać. Nie oczekuję sprzętu nie wiadomo jakiego tylko podstawowy i będzie ok.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na mokotowie nie ma tanich, sam szukałem :) odłóż kasę i sam kup sobie sprzęt, to najlepsze rozwiązanie, ja tak zrobiłem i mam ławkę regulowaną z wyciągami i jest miodzio :)
"I'm gonna knock You out! Mamma said knock You out!"
...
Napisał(a)
2uca5na mokotowie nie ma tanich, sam szukałem :) odłóż kasę i sam kup sobie sprzęt, to najlepsze rozwiązanie, ja tak zrobiłem i mam ławkę regulowaną z wyciągami i jest miodzio :)
tylko że niestety nie posiadam miejsca żeby upchnąć sprzęt jedynie co by mi się zmieściło to hanle expander ale gryf i ławka to by się nie zmieściło w moim mieszkaniu :/
...
Napisał(a)
Siemanko na Mokotowie S4 na puławskiej karnet open 149 zł natomiast jest też nocny i on obowiązuje od 22:30 do 6:00 dużo osób uczęszcza na te nocne cena 75 zł pozdro
...;;; bo to życie ;;;...
...
Napisał(a)
Też szukałem czegoś taniego i blisko Mokotowa, w Internecie znalazłem: http://fitfightclub.pl. Nie wypowiem się jak tam jest, nie byłem, wydaje się ok, a dojazd metrem z Mktw jest bardzo dobry.
PS Można usunąć mój niedokończony post powyżej.
Zmieniony przez - krzysiek-krr w dniu 2013-09-02 13:49:37
Zmieniony przez - krzysiek-krr w dniu 2013-09-02 13:49:56
PS Można usunąć mój niedokończony post powyżej.
Zmieniony przez - krzysiek-krr w dniu 2013-09-02 13:49:37
Zmieniony przez - krzysiek-krr w dniu 2013-09-02 13:49:56
...
Napisał(a)
Nie dowiesz się jak nie pójdziesz i nie sprawdzisz fitfight i S4 bo są ceny najkorzystniejsze
...;;; bo to życie ;;;...
...
Napisał(a)
novofit na Ochocie open 129zł za 3 msc330 zł pzdr
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją...
...
Napisał(a)
W fitfight pracuje mój kumpel i polecam klubik. Osobiście chodzę do S4 koński jar i siłka też jest spoko. Obie polecam ! :)
"W życiu trzeba tak robić żeby zrobić a się nie narobić"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!