dwujka , trujka potem wsteczny
z węrza trysną gainer mleczny
gura duł gura duł
ochlapałeś ****a stuł
teraz zetrzyj do suchego
no i nie rub więcej tego !!
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Jezeli chcesz kąkretniejszą porade pisz do mnie na maila a ci pomoge :]
eXpert przemówił !!
@@ ego sum via et veritas et vita @@
Szacuny
11
Napisanych postów
2453
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
37671
Baku...Dzieki .... ale byla ZA***AWA!!!! tak mam w czubie ze nie wiem gdzie sie znajduje .... bede wnukom te chwile opowiadal.... a tym czasem m ma SOAGA 3mcie sie wszyscy
Back to the primitive
**** all your politics
We got our life to live
The way we want to be....
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
o dziekoweczka wiesz wlasnie z dieta beda klopoty bo kompletnie nie mam pojeca jaka diete stosowac i w jakich proporcjach a jeste osoba ktora lubi sobie dobrze zjesc w sumie jakos ograniczyc sie moge tylko malym problemem byloby jedzenie czegos innego wiesz troche malo kasy nio a starsi daja tylko jeden rodzaj obiadku nio i ciezko by bylo mi kupowac sobie inne produkty ale napewno cos da sie wymyslic jesli moglbys mi rozpisac jakas diete i wlasnie czy cos takiego bedzie ok jak bede jad sniadanko i obiadek w miare normalnie nio i bez kolacji tylko tak o 17 w ramach ostaniego posilku jakis jogurcik?? no a wiesz na sniadanko ze 2 bulki z jakas szynka czy serem zoltym no a obiad jakas zwykla zupa i drugie danie ziemniaki i jakis kotlet + surowka?? i moze jeszcze do tej thermy dodac sobie l-karnityne?? czy to bedzie za duzo?? acha i jeszcze jedno jakbys mial gdzies rozpisana diete to mozesz mi przeslac albo na mail [email protected] albo na nr. gg 4763511 ?? i doradz cos jeszcze acha wlasnie do konca tego miesiaca pracuje sobie c drugi dzien troche fizycznie ale ood 21-2 czyli raczej godziny nocne i jak sobie dawkowac ta therme jak ja kupie?? sory ze tak duzo pytan i z gory dziekuje za odpowiedz:)