P.S. Oczywsicie nie cwicze od tygodnia bralem odrzywki poprostu to moj pierwszy strzal tescia.
...
Napisał(a)
MaWitam. Mam ktoykie pytaie. Cztery dni temu znaczy sie w niedziele wieczorem wziolem sobie pierwszego strzala tescia prolo. dzisaij gdy poszedlem do pracy (wyrzutka w pieczarkarni) i gdy przenioslem kilka kostekmoje bicepsy napompowaly sie tak jak bym byl po 30m treningu. To jest jakis przypadek czy jest taka mozliwosc. POZDRAWIAM
P.S. Oczywsicie nie cwicze od tygodnia bralem odrzywki poprostu to moj pierwszy strzal tescia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam. Mam krotkie pytanie. Cztery dni temu znaczy sie w niedziele wieczorem wziolem sobie pierwszego strzala tescia prolo. Dzisaij gdy poszedlem do pracy (wyrzutka w pieczarkarni) i gdy przenioslem kilka kostekmoje bicepsy napompowaly sie tak jak bym byl po 30m treningu. To jest jakis przypadek czy jest taka mozliwosc. POZDRAWIAM
Sorka za drugiego posta ale tamten ma blendy
Sorka za drugiego posta ale tamten ma blendy
...
Napisał(a)
To pewnie wpływ tych pieczarek....
"P.S. Oczywsicie nie cwicze od tygodnia bralem odrzywki poprostu to moj pierwszy strzal tescia."
To po kiego c***a walisz teścia jak nie ćwiczysz, te pieczarki naprawde są takie ciężkie?

"P.S. Oczywsicie nie cwicze od tygodnia bralem odrzywki poprostu to moj pierwszy strzal tescia."

To po kiego c***a walisz teścia jak nie ćwiczysz, te pieczarki naprawde są takie ciężkie?
...
Napisał(a)
czy ja napisalem ze nie cwicze?? lol
Nie sa ciezkie i dlatego sie pytam .... OMG
Specjalnie dla Ciebie napisze to w innym sensie...
Oczywisice cwicze juz troche czasu ok. 1.5 roku...a czy to wazne..inne pytanie zadalem
Nie sa ciezkie i dlatego sie pytam .... OMG
Specjalnie dla Ciebie napisze to w innym sensie...
Oczywisice cwicze juz troche czasu ok. 1.5 roku...a czy to wazne..inne pytanie zadalem
...
Napisał(a)
"Oczywsicie nie cwicze" napisałeś że nie ćwiczysz albo masz poważne problemy z interpunkcją i właściwym budowaniem zdań
SPAMcjalista działu Doping
Człowiek obdarzony najch*jowszą genetyką do wszelkich sportów
Prowokator, spamer, specjalista z dupy wzięty
...
Napisał(a)
eeee no sorka poprostu jak sie mowi to inaczej to bbrzmi ;p ale teraz juz wiecie o co mi chodzilo
...
Napisał(a)
Moze to nie byly pieczarki tylko grzybki halucynogenne i cos
Ci sie po nich przywidzialo...
Ci sie po nich przywidzialo...
Run Forrest, run!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!