Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
8
Witam, mam nadwagę i chciałbym schudnąć. Aktualnie ważę 119kg.
Codziennie wieczorami biegam po 6-7km i chudnę średnio po 0,4kg.
Chciałbym abyście mi pomogli wybrać jakiś suplement który by przyśpieszył spalanie tkanki tłuszczowej.
Rok temu ważylem 145kg i zszedłem do wagi 125 w 3 tygodnie intensywnego treningu.
Chciałbym teraz zrzucić jeszcze coś przez te wakacje (20-30kg).
Piję dużo wody, praktycznie tylko wodę niegazowaną,mineralną, od czasu do czasu pozwalam sobie wypic jakis soczek 100%.
Jeżeli masz napisać coś w stylu, najpierw obierz sobie dietę, dopiero później bla bla bla, to nie pisz tego, bo naczytałem się o tym w innych tematach.
Jeśli macie jakieś pytania to bardzo prosze, zadawajcie je.
Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24734
Można ale czy to będzie zdrowe ? Przy tak dużej otyłości (bez urazy) przy zbyt szybkim zrzucaniu wagi pozostaje masa luźnej skóry która również jest nie estetyczna . Po drugie aspekt o którym mało osób myśli , a który sam doświadczyłem na sobie. Schudłem ze 110 do 84kg w jakieś 3miesiące (pomijajac aspekty jak itp , z perspektywy czasu z obecną wiedza już bym tego nie zrobił) , i trzeba coś na siebie ubrac i oprócz skarpetek i butów wszystko inne jest za duże, majtki, spodnie, koszulki , koszule, bluzy ,dosłownie wszystko i trzeba całą garderobe na raz wymienić. Moim zdaniem przemyśl to jeszcze i zastanów się czy nie lepiej to rozbić na dłuższy okres czasu.