Sprzedam Bcaa xplode 500 g za 50 zł ... NR GG: 6547626
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Sprzedam BCAA Xplode Olimp 500gr Lublin
- Sprzedam Tanio Bcaa Xplode 500g i Carbo Bx
- [S] BCAA Xplode 480g SPRZEDAM
- Sprzedam: korki Umbro 40 -> 70pln, whey pro matrix 2,5-> 155 pln bcaa powder xplode
- [S] BCAA HI TEC, GLUTAMINA XPLODE, BLAST CYCLE I INNE TANIO SPRZEDAM
- (s) OLIMP - BCAA Xplode, Glutamine Xplode, Creatine Magna power
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Uważajcie na niego, ugadałem się z nim że biorę to i żeby wysłał pobraniówka to zawsze coś stało na przeszkodzie, miał to wczoraj z samego rana wysłać ale po temacie jaki założył wnioskuje że pewnie nie wysłał, pomijam już fakt że użytkownik nalegał na wpłatę na konto.
P.S Wcześniej w innym temacie chciał sprzedać za 40zł.
P.S Wcześniej w innym temacie chciał sprzedać za 40zł.
...
Napisał(a)
Witam. To jest dowód ze na wczesniejszej aukcji nie chciałem 40 zł. A co do Tego użytkownika wysłałem my nawet aktualne fotki . Szkoda Tylko ze psuje mi opinie... https://www.sfd.pl/Sprzedam_Tanio_Bcaa_Xplode_500g_i_Carbo_Bx-t692565.html
...
Napisał(a)
chciałeś 50zł już z wysyłka (wysyłka standartowa 10zł) czyli chciałeś 40zł
...
Napisał(a)
Kupiłem od sprzedającego to BCAA i jestem zadowolony. Sprzedający zgodził się na pobraniową ze sprawdzeniem zawartości co dobrze o nim świadczy. Oby dalej transakcje przebiegały pomyślnie. Polecam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!