za 60zl,2kg,pudlo zaczete mniej o 3 porcje(120g),smak kokosowy i to jest powod sprzedarzy;)Najlepiej jesli ktos jest z wroclawia preferowany odbior osobisty.kontakt: [email protected]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za 5zl wezme jedna porcje bedzie 4 mniej wlasnie chce sporobowac kokosa 

...
Napisał(a)
no spoko wpadaj do Wroclawia na degustacje;)Jak pijesz mleko to nawet jakos smakuje ale z woda to mi kompletnie nie wchodzi.
...
Napisał(a)
Wiesz co ja kupiłem jakieś 3 miechy temu Olimpa Whey mass fatalny smak czekoladowy odradzam!!! ale zapłaciłem 150zł więc pije i kończe już na siłe ale jak mam to spożywać aż mi sie zbiera:P
Ciężko znów zacząć :(:(:(
Kroplówki wykańczają ludziii
Wkońcu w treningu wraca do formy
Very HAPPPYYYYYY
Na lipiec dam foty co sie udało z pasi konika zrobić
...
Napisał(a)
znam ten bol...a olimpa whey mass pilem truskawkowego to w porownaniu do tego kokosa to miod w gebie.Moze sa osoby ktorym to smakuje bo "mily" sprzedawca bardzo zachwalal.
...
Napisał(a)
właśnie dlatego jest Sdf:) ja nie słucham sprzedaawców chcą ci w******lić g**** byle by zarobić taki mają biznes praca ich polega tylko aby kogoś naciągnąć i zrobić norme i tylko tym sie kierują
Ciężko znów zacząć :(:(:(
Kroplówki wykańczają ludziii
Wkońcu w treningu wraca do formy
Very HAPPPYYYYYY
Na lipiec dam foty co sie udało z pasi konika zrobić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!