Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
0
Mam do sprzedania jeden z najlepszych prohormonów na rynku jest nim Animal Stack firmy Uniwersal. Przypuszczam, że zainteresowani wiedzą co to za produkt a dla mniej wtajemniczonych polecam stronę www.animalpak.pl W sklepach internetowych cena wacha się ok 220 zł u mnie dużo dużo taniej.
Szacuny
0
Napisanych postów
377
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2257
GO można mieć w sklepie nawet za 150zł koleszko i to nie jest przecież Ph??!!??
Ciężko znów zacząć :(:(:(
Kroplówki wykańczają ludziii
Wkońcu w treningu wraca do formy
Very HAPPPYYYYYY Na lipiec dam foty co sie udało z pasi konika zrobić
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
0
Witam wszystkich. Jeżeli chodzi o tego Animala to oczywiście jest to 100 % prohormon i jest to jeden z najsilniejszych na rynku. Jak ktoś zna się na rzeczy wystarczy, że sprawdzi sobie skład tego środka i wszystko będzie jasne między innymi zawiera ( Androstene, 19-Nor-Andro, 5-Androxydiol, Tribulus itp) Jeżeli chodzi o cenę to na allegro ktoś sprzedaje za 219zł. Ja mogę sprzedać po 170 zł
Might - napisałeś, że można zdobyć go w sklepie za 150 myślę, że nie wszyscy mogą uzyskać taką cenę i nie ma wiele takich punktów w polsce, jak morzesz to podziel się tą informacją bo cena jest godna uwagi.
Szacuny
0
Napisanych postów
377
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2257
TO nie jest żąden PH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to zestaw różnorodności z małymi śladami starych ph nie myl tego
NIe mozna tego zaliczyć do Phh nie wprowadzaj ludzi w błąd co do auckji na allegro to tak jak z kamerami jak kupowałem były sklepy gdzie kosztuje 2000zł a były 2700zł ty wybrałeś ten za 2700zł a adres tamtego sklepu nie musze podawać to wielki sklep i każdy wie o co chodzi jak komuś zależy to na priv
Szacuny
0
Napisanych postów
377
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2257
JAka deperacja juchu robisz zły opis produktu podajesz śmieszną cene a za 140zł właśnie go można kupić i to jest dobra cena nie jakaś desperacyjna bo za 150zł to one w sklepie chodzą