Paweł wysłalem ci na pocztę:)
...
Napisał(a)
Dodaję zdjęcia.Nie są w zbyt dobrej jakości powtarzam stan idealny.Wszystko działa jak należy
Link do zdjęć:http://img51.imageshack.us/gal.php?g=dsc00363wc.jpg
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 13:32:18
Link do zdjęć:http://img51.imageshack.us/gal.php?g=dsc00363wc.jpg
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 13:32:18
...
Napisał(a)
jakas gwarancja? rozruchowa od ciebie czy jeszcze nie ma 2 latek? pady 100% sprane? allegro jest?
i chodzilo mi o foty plyt od "spodu" a nie pudełek
i chodzilo mi o foty plyt od "spodu" a nie pudełek

...
Napisał(a)
Gwarancji chyba nie ma ale powtarzam konsola była mało używana.Pady działają sprawnie.Na allegro nie ma ponieważ nie posiadam konta ale u mnie jest 100% pewności ze nie oszukam.Zdjęcia płyt podeśle później.W spawie wysyłki i pieniędzy możemy się dogadać później na GG
Edit:
Sprawdzałem czy wszystkie gry działają.I działają.A tutaj film jak konsola działa:
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 15:05:46
Edit:
Sprawdzałem czy wszystkie gry działają.I działają.A tutaj film jak konsola działa:
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 15:05:46
...
Napisał(a)
bez allegro w ogole nie mamy co rozmawiac, chcesz sprzedac to zaloz konto bo nikt nie kupi, konto na sfd masz swieze, a "na gębę" to nikt nie pójdzie, zero zabezpieczenia, w razie jakiejkolwiek niezgodności, czy wysyłki(nie daj Boże) ziemniaków.
Poważnie zainteresowany, ale jak mówię, przez allegro(załóż konto albo z kolegami pogadaj) i wysyłka z mozliwością sprawdzenia zawartości
Poważnie zainteresowany, ale jak mówię, przez allegro(załóż konto albo z kolegami pogadaj) i wysyłka z mozliwością sprawdzenia zawartości

...
Napisał(a)
Czy jakbym wystawił na Allegro to czy byś na 100% kupował.Bo ja mogę tatę poprosić i wystawi.I jakbym wystawił to czy byś kupił?
Edit
No bo ja mogę wystawić i muszę mieć pewność że od razu kupisz bo wystawieniu ok?
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 19:00:10
Edit
No bo ja mogę wystawić i muszę mieć pewność że od razu kupisz bo wystawieniu ok?
Zmieniony przez - Lionel10 w dniu 2010-07-07 19:00:10
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
(S) Aparat Canon A520 i Kamera wifi
Następny temat