jak w temacie link do aukcji na allegro:
http://www.allegro.pl/item110661516_ford_mondeo_2_0_16v_136_ps_lekki_tuning.html
Witam
Na sprzedaz mam super autko Forda Mondeo 2,0 16V 136 PS. Smochód w kolorze bordowym( do drobnych poprawek lakierniczych, pare rysek). Autko bardzo zadbane, oraz garazowane przez wiekszosc swojej kadencji z tego względu iż pracuje jako kierowca tira i czesto jestem w trasie a autkiem nikt nie jezdzi.Samochód został lekko ospojlerowany oraz załozone zostały aluminowe felgi..co dało świetny efekt
Samochód w swoim wyposazeniu posiada:
-ABS
-ASR
-Elektryczne szyby ( wszystkie 4)
-Elektryczne lusterka
-Elektrycznie regulowane siedzenie kierowcy
-Wspomaganie kierownicy
-Halogeny
-Imobilaiser
-Nowe opny 205/50/R16
-2x puduszka powietrzna
-Oryginalne radio FORDowskie
-Hak
-Welurowa tapicerka
-Zarejestrowany w karaju i opłacony do marca 2007 roku...ksiązka serwisowa jest.
-Relingi dachowe
-Roleta bagażnika
-Podgrzewana przednia szyba
-Klimatyzacja
Jestem pierwszym właścicielem Forda w kraju. Cena autka za jaka jestem w stanie oddac od ręki to 10.000 zł. Wszelkie pytania prosze składac telefonicznie na numer :609620701 lecz tylko w weekendy, natomiast w tygodniu prosze pisac na maila. Wiecej zdjęc moge wysłac na maila
http://www.allegro.pl/item110661516_ford_mondeo_2_0_16v_136_ps_lekki_tuning.html
Witam
Na sprzedaz mam super autko Forda Mondeo 2,0 16V 136 PS. Smochód w kolorze bordowym( do drobnych poprawek lakierniczych, pare rysek). Autko bardzo zadbane, oraz garazowane przez wiekszosc swojej kadencji z tego względu iż pracuje jako kierowca tira i czesto jestem w trasie a autkiem nikt nie jezdzi.Samochód został lekko ospojlerowany oraz załozone zostały aluminowe felgi..co dało świetny efekt
Samochód w swoim wyposazeniu posiada:
-ABS
-ASR
-Elektryczne szyby ( wszystkie 4)
-Elektryczne lusterka
-Elektrycznie regulowane siedzenie kierowcy
-Wspomaganie kierownicy
-Halogeny
-Imobilaiser
-Nowe opny 205/50/R16
-2x puduszka powietrzna
-Oryginalne radio FORDowskie
-Hak
-Welurowa tapicerka
-Zarejestrowany w karaju i opłacony do marca 2007 roku...ksiązka serwisowa jest.
-Relingi dachowe
-Roleta bagażnika
-Podgrzewana przednia szyba
-Klimatyzacja
Jestem pierwszym właścicielem Forda w kraju. Cena autka za jaka jestem w stanie oddac od ręki to 10.000 zł. Wszelkie pytania prosze składac telefonicznie na numer :609620701 lecz tylko w weekendy, natomiast w tygodniu prosze pisac na maila. Wiecej zdjęc moge wysłac na maila
-==GAINIER Team==-
,,Rośnijcie w siłe''