witam!!! mam do sprzedania Nitrobolon II ok. 500g, ktore zostało z pudelka 700g za 100zl + koszt wysylki oraz Olimp System Protein 80 3,2kg za 160 zl + koszt wysylki!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
powodzenia.
'NieMamyFortec,krajNaszNaWszystkieStronyOtwarty
NieMożeByćInaczejZasłoniony,TylkoPiersiamiObywatelow!'
...
Napisał(a)
szkoda gadac ...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
z tego co sie orientuje to wlasnie sp80 jest po 160+koszt wysylki w sklepie sfd. jesli jest gdzies taniej to podeslijcie linka!!!
...
Napisał(a)
ceny - 15-20 % i moze ktos kupi
P.S ja nie jestem zainteresowany jakby co
Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2007-03-29 22:42:15
P.S ja nie jestem zainteresowany jakby co

Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2007-03-29 22:42:15
trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
skoro sp80 jest po 160+koszt wysylki w sklepie sfd to raczej każdy wolałby kupić tam niż u ciebie, nie sądzisz??
na allegro są po 150 zł [u gościa z 419 pozytywami] wiec też raczej jego bym wybrał
tu jest targowisko i raczej za taką cenę nikt ci tego nie kupi więc lepiej zejdź z ceny.. pzdr

...
Napisał(a)
Normalnie Nitrobolon II 7OOg kosztuje 119zl a ty chcesz za otwartego w ,ktorym jest 500g 100zl ? Faktycznie jajcasz z ciebie
Zmieniony przez - mman w dniu 2007-03-29 23:01:14
Zmieniony przez - mman w dniu 2007-03-29 23:01:14
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat