...
Napisał(a)
Imperium sporu ma swojego bertera i kacpra a my? czy nie da rady sciagnac tu na forum jakiegos kompetetnego Endogrynologa lub androloga ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Milo by bylo, ale do tego pewnie trzebaby podniesc abonament i zamknac forum dla tych ktorzy nie placa. A to chyba jest niewykonalne... Ale pomysl mi sie podoba 

Moje foto: http://www.sfd.pl/temat245659/
...
Napisał(a)
to forum też ma swojego kacpra
wiem troche o ginekologi jesli chodzi o cos zw.z lekarzami,no może toxykologi jesli chodzi o używki
a tak na poważnie to nie wiem jak by wygladalo wykonanie tego.No ito musi byc specjalista w okreslonej dziedzinie,bo normalny internista jak i wiekszosc zwyklych lekarzy w PL ma b ardzo biedne pojęcie o dopingu.raczej mało realne,aczkolwiek dobra rzecz.Myśle,że odpowiedni lekarz pewne ciekawe niejasne apekty rowniez moglby wyjasnic

...
Napisał(a)
za dwa lata chetnie nim zostane narazie sie przysluchauje i ucze odnosnie dopingu eeh
...
Napisał(a)
o tak MaTEO moglby sie szarpnac troche i jakiegos lekarza nam tu
wrzucic
wrzucic

Powrót po latach...
...
Napisał(a)
Enen słyszałem że ty masz jednego gościa co sie zna na medycynie. Jest to moderator jing. Może sprowadzisz go na dobrą drogę (czyt. forum sfd)?
...
Napisał(a)
to byloby dobre
lekarz uczyl by innych i napewno duzo by sie nauczyl od wielu osob stad..
lekarz uczyl by innych i napewno duzo by sie nauczyl od wielu osob stad..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!