...
Napisał(a)
Siema mam taka sprawe jak najlepiej robic zastrzyk w udo? igla 6 jest dobra? wbijac ja cala? Jest mozliwosc przebicia miesnia na wylot? bo Czasami jak zaciagam tloczek to mam bombelki i puszcze i wraca spowrotem a czasami zaciagne nie ma bombelkow i tloczek nie wraca na swoje miejsce puszczam go a on jakby sie zacia i sam musze nacisnac zeby poszedl spowrotem w dol i tak sie zastanawiam czy wtedy igla jest w miesniu czy nie trafilem w miesien?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Żyły uwidoczniają się od wysiłku, bo więcej krwi jest pompowanej do pracujących partii aby je lepiej dotlenić, uwidoczniają się przy wysokim ciśnieniu a także przy wysokiej temperaturze otoczenia, bo krew jest pompowana do naczyń podskórnych aby się wychłodziła.
Analogicznie znikają, kiedy jest zimno bo organizm gromadzi ją głównie wokół narządów wewnętrznych aby je ogrzać.
Przy niskim poziomie BF będą zawsze widoczne.
Analogicznie znikają, kiedy jest zimno bo organizm gromadzi ją głównie wokół narządów wewnętrznych aby je ogrzać.
Przy niskim poziomie BF będą zawsze widoczne.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html
...
Napisał(a)
uzupełnij wiek w profilu aby był widoczny. Ja w udko bije 8 i jest git, a tłoczek czasami wraca, czasami trzeba mu pomóc
...
Napisał(a)
0,6 albo 0,7, długość zależy od uda w sumie
Tłoczek nie musi wrócić. To nie powietrze, to podciśnienie.
Tłoczek nie musi wrócić. To nie powietrze, to podciśnienie.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
A jakie sa objawy trafienia w zyle? bo dzis mialem dziwna sytuacje wbilem igle zaciagnelem tloczek i lecialo powietrze wiec wbilem soczek no i jak juz skonczylem to czasami znow tloczek zaciagam zeby resztki do konca wbic no i zaciagnelem i zaczela sie nabierac krew a wczesniej bylo powietrze....
...
Napisał(a)
Jakbyś w bił w kabel to już byś dostał zatoru i leżał siny a nie skrobał po necie 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Aha to widocznie nie trafilem ale nie wiem czemu na koniec krew sie nabrala do strzykawki..... Mowisz trafienie w zyle = zgon? a co to moze byc ze moje zyly sa roznych wielkosci? tzn raz sie robia grube a raz chudziutkie a jak robia sie chudziutkie to dla mnie zimno sie robi....
...
Napisał(a)
Nooo, z tymi żyłami to pojechałeś. Kłania się anatomia człowieka -> układ krążenia -> układ naczyniowy.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dlatego tu pytam zeby ktos mi wytlumaczyl bo nie wiem ocb na treningu jak moje zyly sa normalne grube i wgl to nawet pompuje mnie bardziej nawet o 1-2 cm wiecej np w lapie niz wtedy kiedy moje rzyly sa chudziutkie a biore AAKG zeby moje naczynia sie poszerzaly. Akurat w tym kierunku nie mam duzego pojecia wiec moglbys pomoc jak wiesz o co chodzi :) Zazwyczaj jest tak robi mi sie zimno moje rzyly robia sie strasznie chude i rece i nogi tez wtedy traca na obwodach a ja zaczynam sie caly pocic mimo ze jest mi zimno moje dlonie stopy i pachy
...
Napisał(a)
Jak sam dotrzesz do info to więcej przyswoisz. Bo tak przeczytasz i nic z tego nie wyniesiesz na przyszłość.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Wyniose i duzo zapamietam szukam i znalesc nie moge a to jest juz denerwujace takie wypoty i wgl raz fajny trening potem marny bo slabo pompuje wypacam sie trace wymiary i te zyly sie kurcza nie wiem ocb....
...
Napisał(a)
I to nie jest przyjemne jak jest z 20 stopni na podworku a Ci jest zimno ze musisz bluze nakladac bo jakies dziwne wypoty masz i zyly Ci sie kurcza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Konsekwencje alko z tamoxifenem i clomidem
Następny temat