Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Wiek
45 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Chodziło mi o to że im mniejsza zawartość dodatków smakowych w proteinie tym wieksza zawartość samej proteiny w suchej masie.Ja preferuje smaki naturalne (nie dotyczy ovopolu) gdzie sam sobie ustalasz smak dosypujac jakiś dodatków,a wiesz ze proszek to białko a nie mieszanina białka z dodatkami Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Wiek
45 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Pewnie ze takNie chodzi nawet o wegle,bo one wcale nie są przeszkodą przy zakupie bialek,ale ja jakos nieufnie podchodziłbym do białka które miałoby napisane 80% i za***isty smaczek,bo wiadomo ze jest to wartość zawyżonaA kupując białko naturalne smakowo masz zawsze nieco wiecej go w suchej masie.Niby neiwiele,ale zawsze jak ktoś liczy każdy groz-będzie wiedział na czym stoi.
Ps. ja gdybym zjadł tyle co Ty to prawdopodobnie juz bym dalej srał niz widział
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"