...
Napisał(a)
Witam, szukam osoby która miała budowę ciała skinny fat u mężczyzny i udało się jej coś zrobić z tą budowoą ciała, szukam w celu podjęcia współpracy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Raczej nie podejmuje się współpracy z osobą bez doświadczenia co byłą skinny fat i zmieniła sylwetkę, to nie jest trener czy dietetyk, co od takiej osoby chcesz wyciągnąć, ja też mogę powiedzieć byłem gruby teraz jestem chudy za 200 zeta zapraszam.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Dokładnie, chcesz to popatrz sobie np. na Konia. Nie jest i nie był chyba nigdy Skinny Fat. Cały czas wygląda beznadziejnie, no może miał tam krótki okres w życiu że jakoś wyglądał. Tak czy inaczej sam wygląda słabo, ale podopieczni to już inna bajka
Tak trener Usaina Bolta nie musi być najszybszym człowiekiem na ziemi itd

Tak trener Usaina Bolta nie musi być najszybszym człowiekiem na ziemi itd

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
W jakim celu szukasz tej osoby? Każdy zrobi formę jak będzie latami trenował i trzymał się diety. Typ sylwetki nie jest tutaj istotny.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły