Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5420
Witam
Gdzie dokładnie są siłownie w tej okolicy i w jakiej cenie?
Szukam samej siłowni typowej pakerni nie koniecznie z klimatyzacją za to z dobrym zapleczem sprzętu nie koniecznie nowy sprzęt itp. żeby było gdzie poćwiczyć. Raczej nie chcę namiarów na fitness kluby itp. Od października zaczynam studia i mieszkanie mam na Woli Duchackiej a dokładnie na ul. Walerego Sławka.
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5420
Najlepszym rozwiązaniem jakie znalazłem to siłownia Champion koło mostu Grunwaldzkiego przystępna cena i mase żelastwa ;) w prawdzie 20 minut schodzi z dojazdem ale na tą chwilę nie znalazłem lepszej siłowni
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5420
Azik jest najbliżej ale ceny nie są tam przystępne przynajmniej na kieszeń studenta. Atmosfera dziwna w Champion'ie? Chodzę tam już dwa trzy miesiące i jak dla mnie spoko taka typowa pakernia a na tym mi zależy. Najbliżej to w sumie mam do Pure w Bonarce ale tam to już ceny są nie z tej ziemi.... Zależy co kto lubi jedni wolą bardziej fitness niż siłownie a drudzy siłownie ;) Znacie jeszcze jakieś siłownie w okolicy?
Szacuny
6
Napisanych postów
1997
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12712
Multifitness na krakowskiej ma przystępne ceny i fajny sprzęt. Plotki słyszałem że poszło dwóch znajomych wątło wygladających i stali bywalcy nie byli dla nich zbyt mili nie do końca zrozumiałem co robili więc chciałem się dowiedzieć czy tam się coś dzieje dziwnego bo to jest tez siłka gdzie mam najbliżej (12 minut z buta), dużo ludzi ćwiczy? Trzeba czekać na ławeczkę/sztangę/stanowisko?
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5420
Ja nic takiego nie zauważyłem... może dlatego, że wchodzę na siłownie robie swoje i wychodze ;) Czy dużo ludzi ćwiczy hmmm zależy jak się trafi nieraz rano jest więcej osób niż popołudniu. Sprzętu jest naprawdę sporo więc raczej nie trzeba czekać ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5420
Galeria faktycznie nie pokazuje wszystkiego ;D Ławek do wyciskania płasko jest z 5 :D Poręcze są a wszystkie maszyny do robienia nóg i wszystko z nimi związane jest na drugiej sali na dole ;) Mnie się podoba tylko mógłbym bliżej mieszkać ;/
Szacuny
1
Napisanych postów
1056
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7101
Za Azikiem z tyłu też coś jest, kiedyś to była strefa fit, teraz wyremontowali i nazywa się inaczej. Blisko masz jeszcze do Platinium do Solvaya, pod Koronę albo do King Square - tam jest nowo otwarta siłownia, duża. Jest jeszcze na Zakopiańskiej przy Castoramie ale nie polecam, bo maleństwo - tzn maszyn dużo ale na wolnych się stoi w kolejce. Osobiście polecam Platinium bo b. dobrze wyposażone.
"No pain, no gain"
"People ask me how to eat well. It is simple. You look like what you eat. If you look like a garbage can, you are probably eating garbage. Eat lean and mean whole foods if you want to look lean and mean" Arnold Schwarzenegger
.................
Mój Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_Vredotaa_-t958238.html