Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
514
Czesc mam male pytanie
Jade na diecie redukcyjnej od kilu miesiecy i musze przyznac ze widac teraz duze rezultaty. Ogolenie mam dobrze dobrane posilki trzymam sie tego i tak dalej jest spoko.
Wieczorem jak juz jestem po wszystkich cwiczonkach kupuje 250g chudego sera bialego i tak sobie go jadlem . No ale ser mi juz zbrzydl nie moge na niego patrzec to najgorsze co jest w mojej diecie i dlatego postanowilem go troche doprawic. Miksuje sobie 2 jablka dolewam dody sera mieszam wszsytko
Szacuny
7
Napisanych postów
921
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6365
widzę lubisz "na słodko", a moze zap[odaj jakas przyprawke: sol, ostra papryka albo cos inego, co lubisz?
Ja kiedys rzadko siegalem po ser twarogowy chudy, ale teraz (ze wzgledu na jego niska cene i brak kasy) nie zrezygnuje z niego. No chyba ze bede na tyle kasiasty ze zastapie go rybami
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
514
czyli nie powinienem jesc tych jablek.
Moze macie jakies fajne przepisy zeby cos z tym serem zrobic tylko prosze nie pikantne bo nie chce podrazniac watroby... walcze z tradzikiem.
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5484
Ja mieszam po prostu z jogurtem naturalnym (oczywiście wliczonym w bilans) i słodzikiem i jakoś wchodzi. Wczoraj zmieszałem z jogurtem, ostrą papryką, solą, pieprzem i jeszcze jakimś zielonym czymś i ledwo to przełknąłem:)