Myślicie, że ten pas daje efekty , bo mam nadwage i chciałbym trochę zrzucić i się zastanawiam nad tym pasem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
shit!
nie kupuj, to Ci nic nie da
Jedynie moze saplić wode z ogranizmu a nie tłuszcz
nie kupuj, to Ci nic nie da
Jedynie moze saplić wode z ogranizmu a nie tłuszcz
...
Napisał(a)
Hym... ja bym na twoim miejscu nie kupował tylko ułuz sobie dobrą diete a po co ci pas jak nie bedziesz miał diety sam dieta starczy + troche zdrowego ruchu
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
ale to chyba działa jeżeli powoduje pocenie to wtedy toksyny i tłuszcz też się wypacają, więc to chyba działa. A miałeś ten pas. a jeżeli nie on to co zrobić zeby stracić wage tak na lato
...
Napisał(a)
Poczytaj w Dziale Odzywianie tam są wskazówki jak sobie ułozyć diete w zależności co się chce dzięki niej osiągnąć!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
dodam od siebie ze niby diete mam na mase teraz ale i tak schudłem w pasie przez ostatnie 4 miesiące 7 cm tak ze dieta to podstawa
[ON]
...
Napisał(a)
dieta redukcyjna+HIIT 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!