Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
337
Witam
mam do sprzedania wszystkie sreie anime dragon ball po polsku , (db , dbgt , dbz ) do tego filmy i specjale.
Mam tez duzo filmów divx z dubinngiem oraz kilka szkoleniówek
oraz 2 dvd PRIDE (całe turnieje).
Moge tez miec wszystkie odcinki south park oraz futuramu oraz Swiat według BUNDYCH (po polsku)
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9
Witam! Mam do sprzedania wszytkie odcinki Dragon Ball,Dragon Ball Z oraz Dragon Ball GT wraz z filmami kinowymi.Kultowa seria ktora powinien miec kazdy fan anime.Calosc jest na 12 plytach DVD.Cena jaka mnie interesuje to 35 zl(+koszt przesylki to ok 8zl) Wszystkie odcinki dzialaja bardzo dobrze i sa w bardzo dobrej jakosci.Do kolekcji dodaje takze tapety,soundtrack,teledyskow i wiele innych dodatkow z wspanialej serii Dragon Ball.Naprawde polecam
Szacuny
5
Napisanych postów
368
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1399
są to płyte dvdvideo, divxy, h264? podaj kodeki, bitrate, rozszerzenia, kto ewentualnie rippował, wymiary okna, kodeki audio, całe info jakie posiadasz
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9
sa to plyty DVD-R.W dragon ball rozmiary okna to 384x288, sa w formacie avi,szybkosc transmisji bitow: 16kb/s.W dragon Ball Z wymiary 320x236 takze w formacie avi,szybkosc transmisji bitow: 63kb/s.Dragon Ball GT wymiary 384x288, format avi,szybkosc transmisji bitow 20kb/s.Kinowki:
DBZ-movie 02-world strongest wymiary 512x384,avi,szybkosc 80kb/s,film z napisami.reszte dopisze po poludniu
Szacuny
0
Napisanych postów
213
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6708
początkowo myślałem że to jakaś edycja wydana na dvd po polsku orginalne, a to zwykła płyta nagrana z filmami z dysku:)
Db po polsku można znaleźć w sieci.
np na osiołku czy osloskopie