W związku z przypadkowo-omyłkowym usunięciem postu o nagradzaniu na SFD aktywnych userów, oraz ze świerzo wprowadzoną polityką antyspamową, postanowiłem z 45 stronnicowego postu wyciągnąć co najlepsze i wrzucić ponownie w postaci skondensowanej...
Mam nadzieje że autor nie będzie miał mi tego za złe...
-----
Witam wszystkich sportowców!
Z przyjemnością informuję, iż od przyszłego miesiąca (1'ego kwietnia) zaczniemy nagradzać aktywnych użytkowników dzielących się swoim doświadczeniem z innymi forumowiczami!
Pierwszego kwietnia wygenerujemy listę osób, które otrzymały w marcu najwięcej sogów i pięć pierwszych pozycji ocenimy pod względem wartości merytorycznej.
Teraz warto się starać pomagać innym!
Nagradzamy trzy pierwsze miejsca po 300, 200 i 100zł w wybranych przez zwycięzców suplementach.
Do 1'szego kwietnia ten temat został podwieszony we wszystkich działach SFD
Pomagajcie nowym - teraz się opłaca
Zaraz będzie losowanie sms. Spokojnie dam sobie radę.
W Jury będzie Michail, Goral i ja.
Będziemy weryfikować wyniki ręcznie.
Forum SFD nie jest forum o dopingu więc nie jest to dla nas pierwszy priorytet
Jak będzie źle to zmienimy zasady
-------------------
qazar - 115 sogów
e-lite - 80 sogów
protein - 78 sogów
Xawier - 70 sogów
UwE - 66 sogów
ziper69 - 65 sogów
p9c9 - 63 sogi
Zawodny - 60 sogów
saib__ - 60 sogów
KoGuT - 54 sogi
--------------------
Liczba sogów nie będzie miała znaczenia przy ocenianiu wartości merytorycznej wymienionych użytkowników
Zliczone zostały sogi z zeszłego miesiąca ze wszystkich działów SFD
Ten miesiąc niech będzie miesiącem działów Trening i Odżywianie
1'szego Maja wylosujemy 10 osób, które najaktywniej udzielają się i pomagają w działach Odżywianie i Trening
Więc tak... TADAAAAM
1.qazar (300zł)
2.ziper69 (200zł)
3.saib__ (100zł)
Proszę mi przesłać na maila jaki zestaw sobie Panowie życzą razem z danymi kontaktowymi (Adresem, tel, Imię Nazwisko)
No więc oto 10'tka, która w kwietniu była najpomocniejsza w działach Trening i Odżywianie.
protein 34
Charon 30
Maniek87 25
domer 25
saib__ 20
tomot 20
.Skowron. 19
Sachem 18
.corleone. 17
playand1 17
No więc za aktywność w maju w kategorii KULTURYSTYKA i Fitness (od Fitness w dół) wybrana została następująca dziesiątka:
Zawodny
zonker21
H.Olborski
Tyka
kermit
Grasik
f***master
Uka P.
-_-
protein
Teraz pracujemy nad merytoryką. Do weekendu zostanie poda trójka zwycięzców!