...
Napisał(a)
Witam , mam pytanie jakie sterydy nie powodują ginekomastii ? Chce zrobić cykla lecz jednak jestem bardzo podatny na gino i nie moge brać testa itp...prosiłbym o wypisane środków które jej nie powodują oraz ewentualnie jakiegoś cykla co z czym lączyć...i czy to prawda ze winstrol nie powoduje ginekomastii i pomaga takze w jej zwalczaniu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bold,wino,oxa,primka ona słabo aromatyzują ale nie oznacza to ze nie moga wpłynąć na gino.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
czyli jednak ma wpływ na pojawienie sie gino tak ? byłem dzis na badaniach i mi powiedziała babka zebym nie walil testo bo to jest początek gino (taki malutki) ale mówila ze narazie jest okej..
...
Napisał(a)
robisz cykl pilnujesz estro i po sprawie,w czym jest problem??
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
w tym ze jak biore testa to mi rozlewa te sutki i boje sie ze gino sie powiekszy ...narazie tragedii nie ma a nie chce zeby to poszło...celem i tak jest sucha masa mieśniowa ...myślisz ze po samym winstrolu moze sie powiekszyc ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!