Witam, jestem po skreceniu kolana i ponad pół rocznej przerwie od jakichkolwiek ćwiczeń fizycznych, lekarz z cardio pozwolil mi jak na razie na rower i pływanie, niestety na zwyklych rowerach (mobilnych) niezbyt sie znam jak i rowniez portfel mi na to nie pozwala, wiec stad sie wzial pomysl na zakup rowerka stacjonarnego wiem juz ze musi byc to rower magnetyczny z "cieżkim" kołem zamachowym. Znajda sie osoby ktore sa bardziej obeznane w tym temacie i maja do polecenia jakis sprawdzony rower? Albo chociaz sprawdzona marke. Dodam ze mam prawie 2m wzrostu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szczerze to za rower taki magnetyczny przyzwoitej marki i jakości zapłacisz sporo więcej niż za dobry rower do jazdy w terenie. Jakiś czas temu kolega kupował taki rower i zapłacił za średnią półkę koło 1500zł więc nie mało.
...
Napisał(a)
No właśnie takich kosztów chcialbym uniknac, raczej cos kolo 600 700 max :/
...
Napisał(a)
To nie kupisz dobrego rowerka do domu. Za to za 600-700zł już coś w rowerach tradycyjnych można wybrać.
Ewentualnie możesz rozejrzeć się za jakimś używanym sprzętem.
Ewentualnie możesz rozejrzeć się za jakimś używanym sprzętem.
...
Napisał(a)
Z tym wzrostem się nie pakuj w rowerek, raczej nie bedzie to komfortowe, mozesz sie udać do gosporta czy innego większegoi sklepu sportowego i przymierzyć się dod takiego rowerka
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!