Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam, czy na rowerku stacjonarnym lub orbiteku, da się robić interwały, jeśli tak to jak i czy będą one dobre na redukcji, mam 16 lat 175cm wzrostu i jakieś 78kg wagi. Robiłem godzinne cardio na rowerku, ale jakoś mi się nie chce i nie mam cierpliwości, już wolę zrobić taki trening, że na drugi dzień nie będę mógł wstać z łóżka. Mam jako taką dietę, ale nie ćwiczę aktualnie na siłowni od kilku dni, ponieważ nie mam warunków. Zredukowałem już z 6kg i w 5 mieś i zastanawiam się, aby kupić jakiś spalacz tłuszczu, aby do wakacji spalić te 8kg jeszcze. Bo na brzuchu mam sporo fatu w okolicy pasa i to nie chce zejść, klatka trochę zeszła, nogi, ręce i na twarzy trochę, ale ten w pasie dalej ciężko ruszyć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Da sie robic interwaly, nie znamy twej kondycji zacznij delikatnie z 5 min rozgrzewki potem 30 sekund sprintu, minuta delikatnie i tak z 10 interwalów i na koniec tez 5-10 minut luźno. Spalacz sam z siebie nie spali Ci tkanki
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły