Siemka. Mam około dwóch stówek i chciałem kupić rashguarda. Możecie coś polecić? No i od razu chciałbym się zapytać czy z długim, czy z krótkim rękawem? Zamierzam jeszcze na BJJ się wybrać jeśli to ma znaczenie, aktualnie tylko kb.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czy długi, czy krótki to zależy od Ciebie. Mi się podobają z długim rękawem. Sam mam taki z under armour i taki polecam :) DO SW będzie idealny
...
Napisał(a)
No, a takie firmy jak Bad Boy, Venum, Hayabusa nie będą lepszym wyborem?
...
Napisał(a)
Też będą dobre. Zależy od Ciebie. Te co wymieniłeś są na pewno ładniejsze jeżeli chodzi o grafikę na nich :). UA ma przeważnie tylko inne kolory. Cenowo w miarę podobnie. Osobiście nie miałem nigdy innego rashguarda niż UA. Wybór należy do Ciebie.
...
Napisał(a)
ja też mam z UnderArmor, i długi rękaw, i krótki. Nie zamieniłabym na żadne inne 

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
...
Napisał(a)
Ja mam strój UA i z chęcią bym dokupił więcej ;) ciut rękaw mi się mechaci ale to może od pracy w klinczu a tak ogólnie jest ok.
...
Napisał(a)
200 zł - 1 dobry rash lub 2 ze średniej półki. Jeśli do bjj jak piszesz to UA długi i krótki
Nie będziesz miał problemów, że przepocony 1 i trzeba prać od razu. Do tego jak zimno na sali to możesz ubrać długi. Do biegania na różne warunki pogodowe też w sam raz mieć dwie sztuki. 

...
Napisał(a)
Gengjak masz taką kasę to już kup coś lepszego niż manto
Powtórzę się bo już pisałem o tym w innym temacie. Manto jako ciuchy do sportów walki to dno. Mam spodenki od tajskiego krępują ruchy przy kopnięciach no i pewnie też od tego pękły na szwach

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!