rampa jest kozacka... nowe tricki rozkminilem , liu kang nad kopingiem i takie cos ze sie obracam o 180 stopni trzymajac jedna reka koping i juz umiem stanac na kopingu rolkami i troche supermana ale dalej trzeba ćwiczyc.... w poniedzialek do zabierzowa jade =]
...
Napisał(a)
czlowieku cosmy z qmplami zrobili to nie porozumienie, znaleźlismy taka rurke jakby wyrwana z betonu i wiesz to wygladalo tak ze byla rurka z mocowaniem na śrudby i na dole byl piaskowiec z ceglami i plytkami w środku wzielismy z qmplami mlotek i zaczelismy rozwalac jak juz na tyle poszlo ze dalo sie unieść to wzielismy i chcielismy to rozwalic o jakis chodnik ale po drodze byl taki wystajacy glaz i o to kilka razy puscilismy i zostala sama rurka =] teraz to sie troszke oszlifuje i naprostuje i odwali taki jeden nie potrzebny kawalem zamocuje obok schodow i śmiagac 

...
Napisał(a)
Heheh... Dobre, dobre
[Doradca w dziale Sporty Extremalne]
Death is the only way out...

Wczoraj - Grubas w dziale Sporty Extremalne
Dziś - Buracze w ekstremalnych
Jutro - Admin SFD i insomni
...
Napisał(a)
jest za***iscie!!!! hyhy rozkminilem sobie soula na takim niskim murku obok schodow (8) , a dzisiaj jade do skateparku w zabierzowie!!!! wieczorem wracam
...
Napisał(a)
odświerzam i sie pochwale czyms nowym, a wlasciwie przymiarka, znalazlem taka wy***ana w kosmos poręcz dluga około 6-7 metrow, niska, jak stoje w rolkach to jest nad kolanem troszke, najpierw robie przymiarke ze staje tam ze 2-2,5 metra stawiam noge soulujacaodpycham sie i druga daje i tak zjezdzam soulem, teraz bede przymiarki z wyzej , a póxniej to samo tylko ze ze wskokiem , jak rozkminie wrzuce gifcie, a Raina popędzam o te gify co obiecal (mówil w Mafii)
...
Napisał(a)
Jeee!! Dziś przyszły nowe kółka. Te moje usd zaczęły pękać nie wiedzieć czemu. Teraz będzie wymiatanie na maksa, tylko jeszcze sobie inside poszerzę.
...
Napisał(a)
Za***iście. Ja też mam taką długą niska porecz w jednym miejscu, ale nie na tą nogę co trzeba, a za***ista jest, około 12 metrów i nie za ostry spad
...
Napisał(a)
no to ja mam tak samo tylko ze ja mam porecz po obu stronach.... z tym ze po tej mojejna gorze sa krzaki i bedzie ciezko... a ta druga az sie prosi....wiec tez glupia sytuacja :P
...
Napisał(a)
No to wpadnij tam wieczorem z nożycami do żywopłotu...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!